Online leerplatform voor schilders- en vastgoedonderhoudsbranche

De Eendracht zet samen met de schilders- en vastgoedonderhoudsbranche opnieuw een online opleidingshuis in de markt. MijnVakMijnOntwikkeling zal worden gebruikt door de medewerkers en werkgevers die in deze branche actief zijn.

MijnVakMijnOntwikkeling

Het leerplatform is een uitwerking van de cao-afspraak die tussen Koninklijke OnderhoudNL en LBV is gemaakt over scholing in de bedrijfstak. Als deelnemer van de cao kunnen werkgevers en medewerkers kosteloos gebruik maken van het ruime leeraanbod.

Image

Mogelijkheden verkennen? Graag!

Image

Paola houdt ze zich met name bezig met het meedenken, opzetten en beheren van activiteiten op het gebied van scholing en Duurzame Inzetbaarheid. Paola is een creatief denker die ernaar streeft zo efficiënt mogelijk te werken. Met haar helikopter view bewaart ze het overzicht zonder de details uit het oog te verliezen. Energie krijgt ze wanneer ze out-of-te-box kan denken en buiten de lijntjes mag kleuren wanneer het gaat om nieuwe ideeën en/of opdrachten.

Spreek af met Paola