Chris in hoger beroep

Deze week voerde Chris een procedure in hoger beroep voor een BETA-lid dat getroffen was door de aanleg van een rondweg. Hierdoor kwam er aanzienlijk minder verkeer langs zijn tankstation.

Bodemprocedure

Er was in de uitspraak van de bodemprocedure al een schadevergoeding toegekend, maar Chris ziet kansen om deze vergoeding te verhogen en heeft bezwaar aangetekend tegen enkele keuzes en parameters in de schadeberekening.

Image

Mogelijkheden verkennen? Graag!

Image

Een (bijna) onhaalbaar resultaat realiseren is waar Chris voor gaat. Of het nu gaat om het invullen van wensen van ondernemers, het vereenvoudigen van een complex vraagstuk of een bijdrage leveren aan de bouw van een bedrijf. Chris probeert hierin altijd het verschil te maken. Als ondernemersadviseur met een groot analytisch vermogen denkt Chris strategisch mee met de ondernemers die hij bijstaat. Of dit nu tijdens een onderhandelingstraject is of bij het maken van een toekomstplan om gestelde doelen te realiseren.

Spreek af met Chris