Vacature projectmanager

De Eendracht groeit in personeel en aanbod. Dat is een fijn uitgangspunt om te starten, maar ook een verantwoordelijkheid die jij samen met ons draagt. Wij schrikken niet van ambitie, en zijn dol op aanpakkers. Daarom zijn wij een platte organisatie met korte lijntjes en genoeg vrijheid. Ben je geprikkeld? Lees dan verder!

De Baan

Als projectmanager ben je werkzaam voor meerdere opdrachtgevers van de Eendracht. Binnen de opdracht zorg je voor de algemene bedrijfsvoering, de administratie, beleidsvoering en overige projecten van ondernemersverenigingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever, veelal zijn dit bestuurders en je rapporteert aan de afdelingsmanagers. Binnen de opdracht werk je samen met een aantal collega’s die voor een vast onderdeel van de opdracht werkzaam zijn. De kracht van de Eendracht is dat je veel eigen verantwoordelijkheden hebt, maar daarnaast ook zelf met de voeten in de klei staat. Met creativiteit en pragmatisme zet jij de doelstellingen van onze klanten om in acties en concrete resultaten. We laten ons graag door jou inspireren!

Zo ziet jouw dag er uit:
Om 8.30 uur start jouw dag met koffie en werk je jouw mail bij. Om 9:30 overleg je in teamverband hoe duurzame inzetbaarheid bij onze opdrachtgever nog beter op de
kaart gezet kan worden. Vervolgens verdeel je rollen, stelt deadlines, en werkt samen met je team naar een concreet plan. Als rond 12.30 uur de eitjes gekookt zijn, schuif je aan bij de gezamenlijke lunch op ons dakterras. ‘s Middags heb je een overleg met een verenigingsbestuur, waarin je precies weet te vertellen welke strategie we moeten
bewandelen. Met deze input ga jij aan de slag en breng je de juiste mensen bij elkaar voor een artikel in een vakblad, marketingcampagne en een aankomend event. Het is 17:00 uur, morgen het volgende vraagstuk!

Dit zoeken we in jou:
• HBO/WO werk- en denkniveau;
• Van nature resultaatgericht; in management en uitvoering;
• Minimaal 3 jaar ervaring met projectmanagement en het werken voor verschillende opdrachtgevers;
• Is bekend met en heeft inzicht in de wereld van (branche)verenigingen, stichtingen en paritaire organisaties en heeft het vermogen dit te vertalen naar beleids- en planvorming;
• Zet en behaalt deadlines en heeft een commerciële drive;
• Je bent de verbinder tussen alle betrokken stakeholders en hebt een zesde zintuig voor politieke verhoudingen;
• Je hebt een helicopterview met oog voor detail;
• Je kunt mensen motiveren en communiceert gemakkelijk op alle niveaus.

Geen 100% score, maar ben je wel diegene die wij zoeken? Ons overtuigen mag altijd!

Dit mag je van ons verwachten:
• Een uitdagende baan voor 36-40 uur in de week.
• Een marktconform salaris.
• Ruimte voor een aanloop; Inwerken nemen we serieus.
• Doorgroeien op basis van jouw kwaliteiten wordt aangemoedigd.
• Je werkdagen zijn deels op kantoor in Den Haag en deels vanuit huis.
• Werken in een hecht en ambitieus team met een “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit.

Enthousiast over de vacature? Dan vernemen wij heel graag waarom jij onze nieuwe collega moet worden. Stuur je CV voorzien van een bondige motivatiebrief naar Claudia Leeuwenkuyl: claudia@eendrachtbv.nl.