Ingespeelde ledenadviseurs stuwen verenigingen naar nieuw succes

Voor veel verenigingen is het lastig om een goede adviespraktijk op te zetten. Gebrek aan tijd, expertise en budget maakt een in house oplossing onbereikbaar. Toch blijkt een bredere adviespraktijk een belangrijke versneller voor nieuw succes. Al 25 jaar ontzorgen we - op afroep - met hands-on ledenadvies.

Hoe het werkt

De Eendracht is het ondernemende verlengstuk van jouw vereniging. Onder je eigen label bied je onze adviesdienst aan; achter de schermen organiseren wij alles. We garanderen dat er altijd voldoende adviseurs beschikbaar zijn. Ze ontzorgen met handige tools en begeleiding en staan er voor in dat relevante content wordt aangeboden via de website en de nieuwsbrieven. Als bestuur word je concreet geïnformeerd over datgene wat er onder de leden speelt. Informatiebijeenkomsten organiseren? Modeldocumenten nodig? Wij regelen alles.

De samenwerking met de Eendracht is zo goed als risicoloos. We worden zoveel mogelijk vergoed uit de diensten die de leden afnemen. Dat noemen wij gezonde werkdruk.

Image

"Zonder wrijving geen glans"

Roel Maas Auto Maas Eindhoven

Bekijk de ervaring van Roel

Ledenadvies werkt twee kanten op

Een adviesafdeling is een hele directe manier voor een vereniging om waarde toe te voegen voor haar leden. Met goed advies wordt immers geld verdiend. Maar wat vaak vergeten wordt, is dat het daarnaast ook een geweldige manier is om kennis op te halen uit de markt. Wat speelt er, en tegen welke problemen loopt men in de praktijk aan? Een goede adviespraktijk levert zo een schat aan informatie op voor de bestuurstafel. En dit werkt ook de andere kant op: een door het bestuur goed geïnformeerde adviseur is de beste ambassadeur voor de vereniging.

 

Welk type advies

Onze adviseurs helpen de leden met juridische kwesties, zoals huur-, arbeids-, en algemene contractzaken. We stellen contracten op, procederen en onderhandelen. Daarnaast ondersteunen we ook bij strategische en commerciële vraagstukken. Onze stijl mag je samenvatten als no-nonsens. Recht op het doel af, met een gezonde commerciële insteek.

Image

"Ook bij de Eendracht zit gastvrijheid in de genen en weten ze wat er reilt en zeilt binnen een Hospitality organisatie"

Rob van Herpen Directeur Hanex Hospitality Group

Bekijk de ervaring van Rob

Kosten

In ons model gaan we uit van een minimale jaarlijkse vaste vergoeding. Op deze manier weet je zeker dat jouw adviesportaal altijd tijdens kantooruren is geopend voor ledenadvies. Vervolgens zijn er twee mogelijkheden. De vereniging sluit een raamovereenkomst en koopt alle of een deel van de advieswerkzaamheden af. Indien er gekozen is om een deel van de advieswerkzaamheden af te kopen, ontvangen de leden nadat het door de vereniging aangeboden advies is verbruikt, zelf een factuur van ons.

 

Afspraak maken?

Uiteraard komen we graag eens met u kennis maken. Samen kunnen we altijd een mooi maatwerk product ontwikkelen.

Mogelijkheden verkennen? Graag!

Image

Een (bijna) onhaalbaar resultaat realiseren is waar Chris voor gaat. Of het nu gaat om het invullen van wensen van ondernemers, het vereenvoudigen van een complex vraagstuk of een bijdrage leveren aan de bouw van een bedrijf. Chris probeert hierin altijd het verschil te maken. Als ondernemersadviseur met een groot analytisch vermogen denkt Chris strategisch mee met de ondernemers die hij bijstaat. Of dit nu tijdens een onderhandelingstraject is of bij het maken van een toekomstplan om gestelde doelen te realiseren.

Spreek af met Chris