De Eendracht denkt proactief mee!

Medewerkers in de schilders- en onderhoudsbranche van 40 jaar en ouder komen in aanmerking om één keer in de twee jaar mee te doen aan een PAGO (=periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek).

“Medewerkers in de schilders- en onderhoudsbranche van 40 jaar en ouder komen in aanmerking om één keer in de twee jaar mee te doen aan een PAGO (=periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek). Voor medewerkers jonger dan 40 jaar geldt één keer in de vier jaar. Een behoorlijke organisatie die samen met OnderhoudNL is opgezet en ook door De Eendracht beheerd wordt. Ze zorgen ervoor dat de juiste medewerkers worden geselecteerd die in aanmerking komen voor de PAGO en communiceert dit met de twee arbodiensten die de PAGO afnemen. De Eendracht denkt proactief mee om dit proces zo effectief, efficiënt en klantvriendelijk mogelijk te laten verlopen.”

Mogelijkheden verkennen? Graag!

Image

Paola houdt ze zich met name bezig met het meedenken, opzetten en beheren van activiteiten op het gebied van scholing en Duurzame Inzetbaarheid. Paola is een creatief denker die ernaar streeft zo efficiënt mogelijk te werken. Met haar helikopter view bewaart ze het overzicht zonder de details uit het oog te verliezen. Energie krijgt ze wanneer ze out-of-te-box kan denken en buiten de lijntjes mag kleuren wanneer het gaat om nieuwe ideeën en/of opdrachten.

Spreek af met Paola