010 - 281 91 92

Wij richten ons op het bedenken, opzetten en beheren van praktische samenwerkingsverbanden en uitvoeringsorganisaties voor branches, fondsen en stichtingen.

Kop koffie?

Onze filosofie

Wij vinden er wat van en wij maken er wat van. En dat maken wij waar.


Branche- en beroepsorganisaties hebben een oneindige hoeveelheid werk. Zeker als ze goed contact hebben met hun leden, kunnen ze op heel veel verschillende terreinen nuttige dingen doen voor de leden. Maar je kunt als branchevereniging of beroepsorganisatie niet overal verstand van hebben dus worden er ook zaken opgezet die niet optimaal zijn georganiseerd. Waar niet het onderste uit de kan wordt gehaald. Of zaken worden niet opgepakt omdat het teveel gedoe lijkt. En dit terwijl juist de MKB-ondernemers gewend voor hun eigen bedrijf tot het uiterste te gaan.

 

Zie ons als een stel ‘ethische hackers’, die uw vereniging onder de loep nemen. De kansen en uitdagingen opsporen die in uw systeem zijn geslopen en waar uw leden blij van worden als u die, eindelijk, aanpakt.

 

Gewone organisatieadviseurs dus? Nee, want de mensen van de Eendracht gaan veel verder dan de gewone organisatieadviseur. we stellen niet alleen vast welke kansen er zijn en eventueel wat er beter kan, maar bedenken ook hoe dat kan. We doen een concreet voorstel hoe dat op te zetten, en voeren dat voorstel daarna ook uit. En, indien nodig, nemen we er zelfs (financieel) risico in. Zozeer zijn we overtuigd van ons gelijk. En van de eventuele winstkansen.

 

Te mooi om waar te zijn? Nee, we baseren ons puur op onze eigen en uw ervaringen. En dat levert legio concrete voorbeelden op. Bel of mail voor een kop koffie, en neem uw ‘hoofdpijndossier’ mee. Wij maken er wat van, en wij maken dat waar.

 

Kop koffie?

Een meer dan prettige sparring-partner


De Eendracht is voor ons het aanspreekpunt voor vragen over contracten, arbeidsconflicten en arbeidsrecht.

Charlot van Tol - Ototol Tankstations Meer lezen