Vacature Management Assistent

De Eendracht is op zoek naar een managementassistent (16-24 uur/ arbeidstijden vast te stellen in overleg/flexibel) voor de partner van de adviespraktijk. Kernwoorden voor De Eendracht zijn: uitdaging, diversiteit, professionaliteit, informele sfeer, ondernemerschap, kansen zien en grijpen.

Wat houdt de baan in?

In deze functie ben je de verbindende schakel tussen de partner en de adviesafdeling. De hoofdtaken van de functie richten zich met name op het organiseren van events, het uitrollen van marketingactiviteiten, het meegaan met besprekingen, het opstellen van stukken, het beheren van de agenda’s.

Kortom, het is een brede en afwisselende functie met veel verschillende activiteiten. Samen met je collega’s ga je de geplande groei vormgeven, we komen dan ook graag in gesprek met een ondernemende zelfstandige en enthousiaste kandidaat die hier een bijdrage aan wil leveren. In deze functie heb je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Jouw kenmerken:

  • Spontaan, proactief, houdt van afwisselend en uitdagend werk;
  • 16-24 uur per week beschikbaar;
  • Beschikt over de juiste skills om onze adviseurs op een uitstekende manier te ondersteunen;
  • Zelfstandig en oplossingsgericht;
  • Nauwkeurig en gestructureerd;
  • Gevoel voor commercie, snel schakelend, lef, creatief en een fijne dosis humor;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;

Wat bieden we jou?
Conforme arbeidsvoorwaarden die op maat worden samengesteld. Wij vinden het belangrijk dat iedereen uit de verf komt en zich op een prettige wijze kan ontwikkelen. Daar dragen wij graag een steentje aan bij door het faciliteren van persoonlijke ontwikkeling, prettige werksfeer en goede begeleiding.

De Eendracht heeft een inspirerend kantoor in Den Haag, waar jouw werkplek op je wacht.

Wie wij zijn:
De Eendracht heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot een commerciële full service organisatie voor brancheorganisaties, samenwerkingsverbanden en ruim 7000 MKB ondernemers. We helpen zowel verenigingen en ondernemersclubs als individuele bedrijven bij communicatie, strategische, juridische en bedrijfsmatige kwesties. Dit doen wij zowel op de korte- maar ook voor de lange termijn. Vaak in adviserende rol, maar waar wij kansen zien pakken wij graag de regie. Thema’s waar wij ons dagelijks mee bezig houden zijn: arbeidsrecht, duurzame inzetbaarheid, de energietransitie, opleidingshuis, CAO advies, inningssystemen, juridisch advies en marketing/social media.

Hebben we jou gevonden?
Mail dan een bondige motivatie en jouw CV naar Claudia@eendrachtbv.nl. Heb je inhoudelijke vragen over vacature? Bel dan gerust met Chris van der Straaten 06-19 20 64 54.

Solliciteer direct