Vacature Project- en programmamanager

De Eendracht groeit door in personeel en aanbod. Dat is een fijn uitgangspunt om te starten, maar ook een verantwoordelijkheid die jij samen met ons draagt. Wij schrikken niet van ambitie, en zijn dol op aanpakkers. Daarom zijn wij een platte organisatie met korte lijntjes en genoeg vrijheid. Ben je geprikkeld? Lees dan verder!

De Baan

Plaatsingsdatum: 27 januari 2022

Als projectmanager ben je werkzaam voor meerdere opdrachtgevers en ben je multi-inzetbaar. Jouw opdrachtgever is bijvoorbeeld een ondernemersvereniging waar 1.000 bedrijven bij zijn aangesloten. Met de opdrachtgever doe je onderzoek naar de trends en ontwikkelingen in de bedrijfsomgeving, je bedenkt innovatieve plannen om de doelgroep te ondersteunen maar vooral te verbeteren. Denk aan strategische personeelsplanningen, het ontwikkelen van een Learning Management System en bijbehorende content, zorgen voor optimale inzetbare medewerkers en bijbehorende communicatie campagnes.

Binnen de opdracht ben je de ondernemende drive die het project vooruit stuurt. Je zorgt voor de bedrijfsvoering, de financiën, relatiemanagement en je zorgt ervoor dat de beleidsvoering op juiste wijze uitgerold wordt. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Binnen de opdracht werk je samen met een aantal collega’s die allen een eigen verantwoordelijkheid dragen voor een vaste rol of taak. De kracht van de Eendracht is dat wij vertrouwen hebben in jouw krachten en talenten. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en runt als het ware jouw eigen club. Met creativiteit en pragmatisme zet jij de doelstellingen van onze klanten om in acties en concrete resultaten. We laten ons graag door jou inspireren!

 

Zo ziet jouw dag er uit:
Om 8.30 uur start jouw dag met koffie en werk je jouw mail bij. Om 9:30 overleg je in teamverband hoe duurzame inzetbaarheid bij onze opdrachtgever nog beter op de kaart gezet kan worden. Vervolgens verdeel je rollen, stelt deadlines, en werkt samen met je team naar een concreet plan. Als rond 12.30 uur de eitjes gekookt zijn, schuif je aan bij de gezamenlijke lunch op ons dakterras. ’s Middags heb je een overleg met een verenigingsbestuur, waarin je precies weet te vertellen welke strategie we moeten bewandelen. Met deze input ga jij aan de slag en breng je de juiste mensen bij elkaar voor een artikel in een vakblad, marketingcampagne en een aankomend event. Het is 17:00 uur, morgen het volgende vraagstuk!

 

Dit zoeken wij in jou:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je spreekt de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Van nature resultaatgericht; in management en uitvoering;
 • Ervaring met het werken voor verschillende opdrachtgevers;
 • Het helpt als je bekend bent met de wereld van (branche)verenigingen, stichtingen en paritaire organisaties en heeft het vermogen dit te vertalen naar beleids- en planvorming;
 • Heeft een commerciële drive;
 • Je bent de verbinder tussen alle betrokken stakeholders en hebt een zesde zintuig voor politieke verhoudingen;
 • Je hebt oog voor detail;

Dit mag je van ons verwachten:

 • Een uitdagende, flexibele baan voor 32-40 uur in de week;
 • Een marktconform salaris;
 • Ruimte voor een aanloop, inwerken nemen we serieus;
 • Doorgroeien en jezelf door ontwikkelen op basis van jouw kwaliteiten wordt aangemoedigd;
 • Je werkdagen zijn deels op kantoor in Den Haag en deels vanuit huis;
 • Werken in een hecht en ambitieus team met een “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit.

 

Wie wij zijn:
De Eendracht heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot een commerciële full service organisatie voor brancheorganisaties, samenwerkingsverbanden en ruim 7000 MKB ondernemers. We helpen zowel verenigingen en ondernemersclubs als individuele bedrijven bij communicatie, strategische, juridische en bedrijfsmatige kwesties. Dit doen wij zowel op de korte- maar ook voor de lange termijn. Vaak in adviserende rol, maar waar wij kansen zien pakken wij graag de regie. Thema’s waar wij ons dagelijks mee bezig houden zijn: arbeidsrecht, duurzame inzetbaarheid, de energietransitie, opleidingshuis, CAO advies, inningssystemen, juridisch advies en marketing/social media.

Enthousiast over de vacature? Dan vernemen wij heel graag waarom jij onze nieuwe collega moet worden. Stuur je CV voorzien van een bondige motivatiebrief naar Claudia Leeuwenkuyl: claudia@eendrachtbv.nl.

Solliciteer direct