Verenigen is ondernemen

De officiële definitie van verenigen: afzonderlijke delen tot één geheel maken. Wij voegen er graag betekenis aan toe. Voor ons staat verenigen synoniem aan ondernemen. ‘Run je vereniging als bedrijf’ is wat we al jaren claimen. Want net als bedrijven zullen verenigingen zich doorlopend moeten doorontwikkelen om relevant te blijven en waarde toe te voegen. En loop je achter, is de noodzaak alleen maar groter om te ondernemen, te versnellen en te veranderen.

Image

BETA bewijst waar de Eendracht toe in staat is

Tim Schoenmakers

Bekijk deze case

Door samen de regie te pakken, vergroten we de daadkracht en wendbaarheid van verenigingen. In een versneld transformerende wereld ontstaan altijd weer nieuwe kansen. Door deze samen te verzilveren, vergroten en onderhouden we het rendement voor de vereniging en uiteraard haar leden.

 

Soms is geld niet belangrijk

Wil je net als wij de ondernemende kracht van je organisatie vergroten, dan ben je aan het juiste adres bij de Eendracht. Heeft je vereniging beperkte middelen tot haar beschikking, dan gaan we de samenwerking graag risicodragend aan. We worden graag betaald vanuit het rendement dat we brengen.

Mogelijkheden verkennen? Graag!

Image

Eigenaar en directeur van de Eendracht. Drijvende kracht achter menig succesvolle samenwerking.

Spreek af met Martijn