Zonder wrijving geen glans

"Ze handelen altijd in het belang van de opdrachtgever en zijn zich zeer bewust van het doel wat bereikt dient te worden. Indien nodig wordt er hard onderhandeld maar op een prettige zakelijke wijze."

“In de periode 2014/2015 ben ik bijgestaan bij de verkoop van alle aandelen van mijn bedrijf. Een buitengewoon intensief due dilligence traject dat we mede dankzij de inzet en het doorzettingsvermogen van onze adviseur glansrijk hebben doorstaan. Daarbij ben ik ook bijgestaan om tot een evenwichtige ‘’deal’’ te komen. Er wordt goed commercieel meegedacht met de opdrachtgever is mijn ervaring.”

Mogelijkheden verkennen? Graag!

Image

Een (bijna) onhaalbaar resultaat realiseren is waar Chris voor gaat. Of het nu gaat om het invullen van wensen van ondernemers, het vereenvoudigen van een complex vraagstuk of een bijdrage leveren aan de bouw van een bedrijf. Chris probeert hierin altijd het verschil te maken. Als ondernemersadviseur met een groot analytisch vermogen denkt Chris strategisch mee met de ondernemers die hij bijstaat. Of dit nu tijdens een onderhandelingstraject is of bij het maken van een toekomstplan om gestelde doelen te realiseren.

Spreek af met Chris