Laat een CAO werken

Een succesvol CAO-fonds kan niet zonder efficiënte premie-inning. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan via verschillende organisaties en systemen, hebben we ontdekt dat efficiënte inning geen vanzelfsprekendheid is. Daarom hebben wij zelf een oplossing laten ontwikkelen die we doorlopend optimaliseren. De digitalisering maakt elke dag meer mogelijk.

Duurzame inzetbaarheid:Thema dat vaak wordt onderschat

— Esmee Schrama

Bekijk de case

Het rendement van gemak

Ons inningsportaal blinkt uit in flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Doordat alles op maat kan worden ingericht, vergroot je efficiëntie en bespaar je veel kosten. De eenvoud van het systeem mag je ook als rendement bestempelen.

Volledige ontzorging

Opstarten? Overstappen? Doorpakken? De Eendracht regelt alles: van het indienen van de loonopgaven, facturatie, incasso’s, (terug)betalingen tot controle. Loongegevens aanleveren doe je direct uit de salarissoftware, zonder dat hiervoor een aparte handeling verricht hoeft te worden. Bij vragen over de inning, vinden gebruikers altijd gehoor bij onze servicedesk. Deze wordt bemand door experts met kennis van zowel het fonds als de het inningssysteem. Dit zorgt voor betere en constante premiebetaling.

Totaaloplossing

Ons platform is toegerust voor ieder scenario. Alle gewenste (management)rapportages en jaarverslagen kunnen op basis van de inningsgegevens worden opgesteld en uitgedraaid. We werken in ons platform samen met verschillende sterke partners waaronder een externe accountant.