Jouw succes is ons succes

Wij weten wat verenigen betekent. Dat hebben we met vallen en opstaan geleerd. Onze geschiedenis begon in 1990 toen we samen met een groep ondernemers een nieuwe werkgeversvereniging, een vakblad en een vakbeurs zijn gestart. In korte tijd hebben we een grote en invloedrijke vereniging weten op te bouwen die steeds meer waarde wist toe te voegen voor alle leden.

Het waren niet de makkelijkste dossiers

Bouw maar een eigen MKB adviesloket, een AVV CAO en een online opleidingshuis van de grond af aan op. Daarbij kwam veel meer kijken dan we zelf van tevoren konden bedenken. De barrières die ons in de weg stonden, hebben we dankzij onze ondernemersdrift steeds weten te overwinnen.

Image

BETA bewijst waar de Eendracht toe in staat is

Tim Schoenmakers

Bekijk deze case

Geen resultaat betekent geen geld

De Eendracht is niet bang om risico’s te nemen. Omdat wij oprecht geloven dat wij waarde moeten toevoegen, willen wij bij voorkeur gecompenseerd worden met loon naar werken. Geen resultaat betekent geen geld. We worden wat ons betreft betaald vanuit het behaalde resultaat.

 

Aanpak die werkt

Deze ondernemende en resultaatgerichte mentaliteit is de afgelopen 30 jaar niet onopgemerkt gebleven. Een groeiend aantal verenigingen, branches en samenwerkingsverbanden blijkt daarnaar op zoek. Onze aanpak scherpt de ondernemersgeest en vergroot de daadkracht van de samenwerking. Als je jouw toegevoegde waarde doorlopend moet bewijzen, dan is vooruitgang een logisch gevolg.

 

Elke dag beter

Vandaag geven ondernemers, juristen en professionele projectmanagers kleur aan De Eendracht. Onze resultaatgerichte cultuur voedt vooruitgang; niet alleen bij onze opdrachtgevers, maar ook bij ons team. Door elke dag ruimte te zoeken en te vinden voor verbetering creëren we een geweldige plek om te groeien.

 

MKB’ers onder elkaar

Vanaf het begin werken we mét en vóór het MKB. We spreken de taal van bestuurders en ondernemers. We weten waar hun dagelijkse zorgen en frustraties liggen. En wat je er aan kunt doen om ze succesvol te maken. Verwacht klare taal, concrete onafhankelijke adviezen en daadkracht in alles wat we aanpakken. Zelf zijn we namelijk ook MKB-ondernemer.

 

Genoeg woorden

Tijd voor daden. Bekijk een aantal sprekende samenwerkingsverbanden die we de afgelopen jaren geholpen hebben om resultaten te boeken.

Mogelijkheden verkennen? Graag!

Image

Eigenaar en directeur van de Eendracht. Drijvende kracht achter menig succesvolle samenwerking.

Spreek af met Martijn