Resultaten boeken met ondernemend verenigingsmanagement

Heb je ondersteuning nodig bij het managen van je vereniging? De Eendracht helpt je daar waar het knelt. Weet echter wat je in huis haalt. Wij geloven dat je een vereniging moet runnen als bedrijf en dat gaat verder dan ‘getting things done’. Wil je als vereniging relevant blijven, dan moet je meebewegen met de wereld om je heen. Dat betekent dat er doorlopend werk aan de winkel is. Als je met ons samenwerkt, merk je dat vanzelf.

Dag en nacht staan ze voor je klaar

— Ewout Klok

Bekijk de ervaring van Ewout

Samen regie houden

Ook verenigingen worden uiteindelijk afgerekend op wat er ‘onder aan de streep’ staat. Er moet geleverd worden, net als in het bedrijfsleven. Dit is een continu proces waar we samen de regie op houden. Samen houden we zicht op de organisatie, samen kijken we naar de wereld om ons heen en samen ontdekken we steevast ruimte voor verbetering. Samen vormen we het beleid, samen voeren we het uit en houden we zicht op het eindresultaat.

Of het nu gaat om financiën, ledenwerving, cao, online opleidingen, ledenadvies, of elke andere uitdaging waar je voor staat – met de Eendracht aan je zijde blijft je organisatie wendbaar en zich doorontwikkelen. Doorlopend rendement is een logisch gevolg.