Maak een succesvol leerplatform

In een snel veranderende wereld is doorlopende scholing van belang in elke branche en ieder mkb-bedrijf. Dit draait allang niet meer alleen om het efficiënt inwerken van nieuwe werknemers. De nadruk ligt steeds meer op duurzame inzetbaarheid. Een gezonde leercultuur helpt mkb’ers om kennis te vergroten, zorgt voor individuele groei en draagt bij aan personeelsbehoud.

Geef je leerplatform een kickstart!

— Lilly ter Beek

Bekijk de case

Vijftien jaar ervaring

Het aanbod in online leerplatformen heeft grote ontwikkelingen doorgemaakt. Waar brancheverenigingen eerst grote investeringen deden in een geheel eigen leeromgeving is dit verschoven naar bewezen oplossingen. Deze oplossingen faciliteren diverse leervormen en bevatten geïntegreerde HR-tools voor monitoring en personalisatie. Het ‘skelet’ van jouw leeromgeving staat hierdoor snel en kan meer dan ooit naar de behoefte van de achterban worden ingericht. Het wiel opnieuw uitvinden is met de ruime ervaring van de Eendracht dus niet nodig en dát geeft ruimte voor inhoud.

Content van kwaliteit

De Eendracht verdiept zich elke branche en vertaalt nieuwe wensen naar heldere content. In competitieve markten is maatwerk de sleutel tot versnelling en succes. De uiteenlopende uitdagingen en wensen van de achterban vragen daarbij om flexibiliteit en toegankelijkheid. Het branchespecifieke aanbod kan gemakkelijk worden gepersonaliseerd en opgeschaald, zodat het aanbod kan meegroeien met de behoeften van verschillende organisaties. Onze online leerplatformen bieden een grote verscheidenheid aan leermogelijkheden, zoals video’s, content-to-go, webinars, interactieve games en meer. Onze modules zijn daarnaast geoptimaliseerd voor alle apparaten, zodat werknemers altijd toegang tot leermateriaal hebben; waar en wanneer ze maar willen.

Van online aanbod naar offline impact

Aan een prachtig leerplatform zonder gebruikers heeft niemand iets. In de praktijk blijkt simpelweg het opstarten vaak de grootste drempel, waardoor het aanbod én de waarde van het leerplatform ongezien blijft. Daarom zien wij doorlopende activatie als doorslaggevend voor meetbaar succes. Sterker nog, wij geven dit het liefst net zo veel aandacht als het platform zelf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze activatie programma’s.