Het begon allemaal in een kroeg, waar ‘doe mij een pilsje en een blik benzine’ een ‘normale’ vraag was. Zo werden in 1926 de eerste stappen in de brandstofbranche gezet. Sinds die tijd is ons Brabantse familiebedrijf Hanex – Hanenberg Exploitaties – verder uitgegroeid en bestaat het vandaag de dag uit tankstation-, carwash- en horecalocaties door heel Nederland.

Dat deze kroeg tot een succesvol tankstation uitgroeide was het resultaat van Hospitality en top service. Door de jaren heen is onze passie en kunde voor Hospitality gegroeid en hebben we dit succesvol kunnen toepassen in onze carwashes. De stap richting horeca maakte de cirkel weer rond. We zijn terug bij waar we ooit begonnen en waar we goed in zijn: een positieve impact maken in het leven van onze gasten.

De Eendracht is onze partner als het aankomt op het maken van onze strategische plannen. De adviseurs stellen samen met ons begrotingen op, beoordelen de exploitatiemodellen, onderhandelen, maken de overeenkomsten op en staan ons bij diverse juridische kwesties bij. Oftewel allround adviseurs.

Ook bij de Eendracht zit gastvrijheid in de genen en weten ze wat er reilt en zeilt binnen een Hospitality organisatie. Het komt aan op goede (huur)overeenkomsten, inkoopcontracten, een duidelijke financiële structuur en fijn en goed opgeleid personeel. Door de Eendracht als partner, kunnen wij ons vooral richten op waar we goed in zijn: ondernemen. In maart 2021 is de eerste ‘The Villy’ vestiging in Amsterdam geopend. The Villy is ons dorp in de stad. Een ontmoetingsplek waar je altijd kunt aanschuiven. Waar je samen met anderen of op jezelf kunt genieten van lokale producten uit de buurt. Kwalitatief, gezond en gevarieerd eten en drinken. Een plek om te relaxen, werken of een pakketje op te halen, maar vooral om in contact te staan met anderen.