Geef je leerplatform een kickstart!

Heeft je branche al een leerplatform, maar wordt hier nog niet voldoende gebruik van gemaakt? In samenwerking met jou krijgen we je medewerkers aan het leren! Hoe? Wij geloven dat een gezonde dosis motivatie leren pas echt gemakkelijk maakt. Daarin combineren we het beste van twee werelden in een activatieprogramma: Gamificatie van jouw digitale leeromgeving met daarbij een aansluitende marketingcampagne.

Met een activatieprogramma maak je doelstellingen concreet en geef je een podium aan successen!

— Lilly ter Beek

Maatwerk

De Eendracht biedt uitkomst met activatieprogramma’s die los van je leerplatform kunnen worden ontwikkeld. Het doel van onze activatieprogramma’s is het vergroten van de interne leercultuur, en het verhogen van het aantal gebruikers. De programma’s zijn geheel in te richten op de uitdagingen van jouw branche.

Meer dan een vinkje

Het gezamenlijk werken aan de leercultuur verdiend meer dan een vinkje: Met een activatieprogramma maak je doelstellingen concreet en geef je een podium aan successen! Het activatieprogramma maakt progressie tastbaar, met een overzicht van gedeelde mijlpalen en een puntensysteem. Daag jouw branche uit haar mooiste kant te laten zien met een beloningssysteem, of geef je achterban de middelen om een eigen beloningssysteem te koppelen voor dat extra beetje motivatie! Dit kan bijvoorbeeld door een competitie op te zetten, of juist samenwerking in een team te belonen.

Jouw visitekaartje

Hoe vertel je als ondernemer dat jouw organisatie uitblinkt in klantervaring, veiligheid of vakkennis? De activatieprogramma’s motiveren je medewerkers om hun toewijding en trots ook extern te delen middels de social challenges. Voor Power Up!, hét leerplatform binnen de tankstationbranche ontwikkelde de Eendracht het activatieprogramma De beste crew van Nederland: een competitie voor aantrekkelijke prijzen van 2 maanden tussen diverse tankstations, gericht op het vergroten van de interne leercultuur én het vergoten van de gebruikersaantallen van het leerplatform. Met honderden deelnemers en ongekend fanatieke teams, zijn die doelen bereikt.