Bij Peut zijn er geen ingewikkelde protocollen

"Waarom wij voor Peut hebben gekozen? Peut is nostalgisch en vernieuwend tegelijkertijd. Peut gaat weer terug naar de basis. Bij Peut zijn er geen ingewikkelde protocollen. De pomphouder staat weer in zijn recht. Die pragmatische inslag is precies wat wij als bedrijf ook hanteren. Korte lijntjes en inspelen op lokale ontwikkelingen en behoeftes, dat vinden wij belangrijk! "

“Hoe kan nostalgisch dan ook vernieuwend zijn? De lokale focus, en het bijbehorende Tank en Schenk systeem, is zeer vooruitstrevend. Spaarsystemen, stempelkaarten en bonuspassen vind je bij allerlei grote concerns, maar een schenksysteem is echt uniek. De eenvoud waarmee je, zonder klantenpassen en codes, na iedere tankbeurt een lokale vereniging of stichting kunt steunen, maakt Tank en Schenk zeer innovatief.

Sinds de geboorte van Peut zijn wij enthousiast over de achterliggende ideologie. Toch hebben wij niet blind voor Peut gekozen. Bij de stations waar de kans tot omkleuring zich voordeed, hebben wij kritisch naar de verschillende mogelijkheden gekeken. Peut bleek voor onze locaties in Naaldwijk, Bennebroek en Lochem de beste optie. De vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen uit de omgevingen van onze drie Peut stations bevestigt dat wij de juiste keus hebben gemaakt.”

Mogelijkheden verkennen? Graag!

Image

Eigenaar en directeur van de Eendracht. Drijvende kracht achter menig succesvolle samenwerking.

Spreek af met Martijn